WordCamp program – indtil videre

Der er kommet et par gode forslag til oplæg efter det sidste indlæg. Jeg tror dog alligevel at programmet bliver lidt tyndere end sidste år. Jeg ser det ikke som et problem, men det har da fået mig til at tænke, om vi måske fik mættet behovet hos de fleste for en periode. En periode der er lidt længere end et år. Jeg skal ikke kunne sige det, men som jeg skrev sidst, så er det lidt sværere at løfte denne gang, men det begynder at ligne noget. Programmet – i sin løse form – ser således ud:

Joen Asmussen fra Automattic

Om at arbejde distribueret for Automattic (P2 tema’et, IRC, Skype)
Usability og design: hvordan jeg redesignede WordPress.com’s statistik

En af de ting vil Joen fortælle lidt om.

Oliver Nielsen fra webmatros.dk

Fra video til blog/websted


Steffen Jørgensen fra http://stffn.dk

Om responsive webdesign


Mikkel W. Breum fra wpkitchen.com

Introduktion af begrebet Theme Framework
Et kik på diskussionen omkring best-practises indenfor udviklerkredse, hvor vi skal se på forskellige løsningsmodeller, og på, hvordan theme frameworks passer ind i et større WordPress perspektivi forhold til usability, design og funktionalitet.


Præsentation af WordPress websteder i Danmark (foreslået af Kåre Mulvad)

Korte fem minutters præsentationer af WordPress websteder lavet for nyligt.
Denne er ret åben og meget afhængig af, at nogen melder sig med nogle websteder. Det burde ikke være så svært, men lad os se, hvordan det går. Læs evt. det fulde forslag.

Kåre har også foreslået noget om VaultPress/gode backup regler.

WordPress Danmark – nu og i fremtiden

Om WordPress Danmark og hvad der er sket siden sidst og hvordan du kan hjælpe, hvis du har lyst. Præsenteret af undertegnede.

Thomas Clausen vil også holde et oplæg og Brian Brandt kan nok også lokkes. Så sådan ser indholdet altså ud indtil videre.

Vi har i øvrigt fået rigtig god hjælp af Mikkel W. Breum, der har flyttet indholdet fra den gamle WordCamp-side til den nye. Og knokler med at vedligeholde siden.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.